ČLENOVÉ

Home / Archive by category "ČLENOVÉ"

DANIELA KUBÍČKOVÁ

*1993dkub

Výška: 173 cm

 

Další aktivity: 

in-line bruslení, fireshow, tanec

 

Kontakty: 

e-mail: kubickovadaniela.dk@gmail.com

 

JANA KUBÍČKOVÁ

b_7*1998

Výška: 163 cm

 

Další aktivity:

tanec, fireshow, hasičský sport

 

Kontakt:

e-mail: kubickovaja@gymla.cz

tel: +420 604 412 082

 

 

 

 

 

PETR FORMÁNEK

b5* 1989

 

Filmografie:

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (ČR, 2013)

 

Další dovednosti:

fireshow, piano

 

Kontakt:

e-mail: formas24@gmail.com

 

PETR VÁVRA

b61987

Výška: 175 cm

Váha: 78 kg

 

Filmografie:

Karel IV (CZ, 2014)

The Lost Legion (CAN-ČR, 2014)

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

johanka z Arku (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (CZ, 2013)

 

Další dovednosti:

fireshow

 

Kontakt:

e-mail: petaq.vavra@gmail.com

tel: +420 606 647 374

DANIEL KLÍŽ

* port-dk1979

 

Filmografie:

Emperor (BEL, 2016)

The Musketeers (UK, 2014 – 2016)

The Lost Legion (CAN-ČR, 2014)

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (ČR, 2013)

 

Další dovednosti:

fireshow, horseriding

 

Kontakt:

e-mail: dak66@seznam.cz

MARTIN MATĚJČÍK

* 1991port-mm

 

 

Filmografie:

Britannia (TV seriál USA, 2017)

Knightfall (USA, 2017)

Underworld: Blood Wars  (USA, 2016)

Emperor (BEL, 2016)

Ashlad (NOR, 2016)

The Musketeers (UK, 2014 – 2016)

The Lost Legion (CAN-ČR, 2014)

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (ČR, 2013)

 

Další aktivity:

horseriding, snowboarding, fireshow

 

Kontakt:

e-mail: matejcikmartin@seznam.cz

tel: +420 730 177 052

 

VÍT MATĚJČÍK

VÍT MATĚJČÍK

port-vm

* 1995

Výška: 170 cm

Váha: 60 kg

 

Filmografie:

Britannia (TV seriál USA, 2017)

Knightfall (USA, 2017)

Underworld: Blood Wars  (USA, 2016)

Emperor (BEL, 2016)

Ashlad (NOR, 2016)

The Musketeers (UK, 2015)

The Lost Legion (CAN-ČR, 2014)

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (ČR, 2013)

 

Další dovednosti:

snowboarding, horseriding, fireshow

 

Kontakt:

e-mail: matejcikvit@seznam.cz

tel: +420 739 182 159

 

POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ
5 + 8 =
×
RussiaGermanEnglish