VÍT MATĚJČÍK

Home / ČLENOVÉ / VÍT MATĚJČÍK

port-vm

* 1995

Výška: 170 cm

Váha: 60 kg

 

Filmografie:

Britannia (TV seriál USA, 2017)

Knightfall (USA, 2017)

Underworld: Blood Wars  (USA, 2016)

Emperor (BEL, 2016)

Ashlad (NOR, 2016)

The Musketeers (UK, 2015)

The Lost Legion (CAN-ČR, 2014)

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (ČR, 2013)

 

Další dovednosti:

snowboarding, horseriding, fireshow

 

Kontakt:

e-mail: matejcikvit@seznam.cz

tel: +420 739 182 159

 

POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ
8 + 1 =
×
RussiaGermanEnglish