MARTIN MATĚJČÍK

Home / ČLENOVÉ / MARTIN MATĚJČÍK

* 1991port-mm

 

 

Filmografie:

Britannia (TV seriál USA, 2017)

Knightfall (USA, 2017)

Underworld: Blood Wars  (USA, 2016)

Emperor (BEL, 2016)

Ashlad (NOR, 2016)

The Musketeers (UK, 2014 – 2016)

The Lost Legion (CAN-ČR, 2014)

Die Welt der Ritter (DE, 2013)

Cyril a Metoděj- Apoštolové slovanů (ČR, 2013)

 

Další aktivity:

horseriding, snowboarding, fireshow

 

Kontakt:

e-mail: matejcikmartin@seznam.cz

tel: +420 730 177 052

 

POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ
0 + 6 =
×
RussiaGermanEnglish